Sims 3: Previzualizare jocuri online

Se apropie lansarea noii părți a seriei The Sims - un jocuri online care aduce o contribuție tangibilă la creșterea competenței informatice a populației. Într-adevăr, datorită ideii lui Will Wright (Will Right) studiul teribilului și neînțelesului PC îi angajează treptat pe cei care altfel probabil nu s-ar fi aventurat într-un pas atât de important. În plus, împreună cu jocul, veți obține un program pentru planificarea viitoarei case complet gratuit. Ei bine, nu se poate supraestima oportunitatea, obosit de lumea reală, de a merge și a se certa cu vecinii virtuali. Sau, dimpotrivă, îi face pe toți să danseze pe tonul tău.

În primul rând, desigur, schimbările îi vor afecta pe Simi înșiși. Potrivit dezvoltatorilor, sistemul de creare a personajelor a necesitat o revizuire majoră pentru a deveni și mai realist și mai interesant. De acum înainte, veți fi supus tuturor aspectelor care vă descriu alter ego-ul, atât extern cât și intern. Sistemul de generare a aspectului va deveni mai complicat, să sperăm că într-un mod bun - promit controlul asupra celor mai mici detalii. La EA are un as în mânecă: experiența de a lucra la Spore și pentru că editorul va fi capabil să facă totul.

În ceea ce privește lucrurile mai fine, atunci și cu personajul, totul nu va mai fi atât de simplu de acum înainte. Acesta va fi modelat sub influența „calităților cheie” cărora li se permite să aleagă dintr-o listă lungă după bunul plac: ticălos, suflet de companie, introvertit ... Adăugați aici glisoare standard și dezvoltare - și, în total, acest lucru oferă un număr imens de posibile combinații. Să vedem dacă toate sunt la fel de viabile.

Și, în cele din urmă, relațiile cu ceilalți. Dezvoltatorii menționează seriile TV, sugerând că „telenovela” va deveni și mai aproape de omologii săi clasici. Este deosebit de interesant să aduci la viață mișcări non-standard ale complotului care nu aveau loc în jocurile anterioare ale seriei, dar nu ar trebui să te aștepți ca jocul să se transforme într-un analog al filmelor , are un scop ușor diferit.

Schimbări globale sunt planificate și în clădirea sim-house. A fost întotdeauna posibil să vă creați propriile interioare în joc, dar acum promit să facă aceste posibilități și mai convenabile. Casele identice și mobilierul ștampilat vor fi un lucru din trecut, la fel ca și agitarea cu un editor extern. În schimb, vi se va cere să creați o casă pe placul dvs., de la început până la sfârșit. Cât de departe a ajuns imaginația autorilor? Sims-urilor li se va permite să locuiască în butoaie și cutii de frigidere sau să construiască un zgârie-nori pentru uz personal? Vom ști asta doar vara. Și dacă o astfel de oportunitate nu se află în original, va apărea cu siguranță într-unul dintre suplimente.

De fapt, ideea de a crea diverse obiecte chiar în joc și apoi de a le încărca pe un site special a fost perfect testată pe Sporedeci nu ar trebui să existe suprapuneri. Având în vedere numărul mare de iubitori de Sims , ar trebui să ne așteptăm la o avalanșă de lucrări de mână.

Următoarea generație de motoare 3D vă va vizualiza impulsurile creative. Se pare, judecând după capturile de ecran și videoclipurile disponibile, foarte bine, depășind considerabil a doua parte. La prima vedere, cerințele sistemului sunt destul de democratice, dar pentru un joc confortabil, fanii ar trebui, în orice caz, să se gândească la un upgrade.

Și dacă sim-ul vrea să facă treaba, de ce nu? Posibilitățile acestui plan au fost suficiente în părțile anterioare, aici, conform asigurărilor dezvoltatorilor, vor atinge și un nou nivel. O persoană virtuală va putea face aproape orice carieră posibilă în lumea reală, deoarece partea a treia va încorpora realizările celor anterioare. Deși, tot trebuie să începi cu „planctonul de birou”. Birourile în sine și alte locuri similare nu ne vor arăta din lipsa de dorință de a obosi jucătorii cu rutină, dar li se va permite totuși să influențeze fluxul de lucru, deși indirect. De exemplu, dacă un Sim se îndepărtează deschis de îndatoriri, mai devreme sau mai târziu va zbura fără muncă și va trebui să facă ceva în acest sens.

Povestea din spatele The Sims este o poveste de succes continuu. Prima parte, lansată în 2000, a dobândit imediat mulți fani și, după scurt timp, un număr mare de adăugiri care i-au extins funcționalitatea. Însuși conceptul de „simulator de viață al unei persoane obișnuite” nu era ceva radical nou, dar calitatea execuției și simplitatea captivantă asigurau un număr colosal de vânzări și o poziție constantă în partea de sus a ratingurilor până în 2004, când a doua parte a seriei a fost lansat. Și acum The Sims 3 este gata să-l înlocuiască . Viata merge mai departe.

Ecranul de încărcare Sims 3 este afișat o dată când vă conectați la joc. Nu există tranziții între locații și încărcături, zona de joc va fi o hartă continuă pe care va fi amplasat un oraș real, cu drepturi depline. Case, străzi cu mașini, magazine, centre culturale, totul va fi ca în prezent.

Ceea ce faceți cu Sims-urile dvs. se va reflecta în evenimentele din această lume. Dar evenimentele vor avea loc fără influența jucătorului și a personajelor sale. Vecinii se pot certa sau, dimpotrivă, se pot împrieteni și pot petrece până la patru dimineața. Și secția ta, apropo, va merge mâine la lucru, cu care va fi în cele din urmă dat afară pentru că a întârziat. Dar, în loc să fie trist, se va abandona creativității și va picta un tablou strălucitor. Sau faceți altceva mai potrivit pentru mentalitatea și caracterul său. Acesta este modul în care complet străinii aparent îți pot schimba viața.

Nivelul declarat de simulare este impresionant, trebuie doar să așteptați să vedeți dacă va fi același lucru în practică. Acest lucru este deosebit de interesant atunci când luați în considerare un alt sistem nou: visele și promisiunile. Ele reprezintă lucruri pe care Sim ar dori să le realizeze și pe care le pot comunica jucătorului. Dacă jucătorul le încearcă și le îndeplinește, acest lucru poate îmbunătăți serios starea de spirit și starea personajului, cele nerealizate, dimpotrivă, vor distruge tot ceea ce este posibil. Promisiunile tind să fie locale, în timp ce visele sunt evenimente la scară largă. Realizările în stilul „a deveni astronaut” sau „hoist al secolului” ar trebui să diversifice jocul destul de bine. Ei bine, dă-ți un motiv să fii mândru, mai ales în ultimul caz.

Sims 3 promite să fie un joc interesant. Atitudinea jucătorilor față de această serie a fost întotdeauna ambiguă: cuiva nu-i place însăși conceptul de „simulator de viață”, cineva vorbește despre primitivitatea implementării și absența oricărui scop final. Dar numărul de exemplare vândute și completările lansate vorbește de la sine.

Dacă doriți să-l certați pe EA și în special pe Sims , în primul rând merită să vă amintiți ștergerea nesfârșită a suplimentelor. La un moment dat, a început să arate ca o bandă transportoare banală pentru a face bani, unde nimeni nu se gândește cu adevărat la cumpărător. Acest lucru nu scade meritele jocului original, dar rămâne un gust neplăcut. Să sperăm că, în cazul celei de-a treia părți, transportorul va încetini ușor, deoarece editorul nu este în mod clar în pericolul unei crize, precum și al unei lipse de finanțare.

În orice caz, jocul merită așteptarea, nu degeaba un număr mare de capturi de ecran și știri sunt împrăștiate pe internet, iar unii se oferă „să cumpere și să descarci” chiar acum. Nu vă lăsați provocări, este mai bine să așteptați lansarea oficială, pentru că a rămas foarte puțin înainte - începutul vânzărilor este programat pentru începutul verii.

172e95b43704ef22571da422565e67ce