Reluarea proiectului „Consolidarea controlului tuberculozei în România prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”

Vă aducem la cunoștință faptul că au fost reluate activitățile proiectului „Consolidarea controlului TB prin creșterea competenţelor profesioniștilor din domeniul TB”, implementat de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, în parteneriat cu Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate, după o perioadă de suspendare de 1 lună(pe perioada stării de urgență, în intervalul 15 aprilie-15 mai 2020).

Prin urmare, activitatea de replanificare a sesiunilor de instruire din acest an se află în plină desfășurare și are în vedere respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor pentru evitarea răspândirii COVID-19 (coronavirus). De asemenea, prin intermediul paginii web a proiectului (www. controltb.ro), vă vom ține la curent cu toate detaliile organizatorice ale cursurilor, iar echipa de proiect va fi permanent la dispoziția persoanelor interesate să participe la aceste cursuri.