CPSS România

 
Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate (CPSS) este o fundaţie independentă, non-profit, fără apartenenţă politică, cu personalitate juridică, constituită în decembrie 1999. 
 
Ne-am asumat misiunea promovării unor servicii de calitate în domeniul sănătăţii, participarea activă la dezvoltarea politicilor de sănătate, îndeplinirea rolului de catalizator al dezbaterii în domeniul politicilor de sănătate şi al dezvoltării proiectelor privind serviciile de sănătate și sănătatea publică. 
 
Avem 21 ani de experienţă în proiecte cu finanţare internă şi internaţională care au vizat:
1. Domenii prioritare ale sănătății publice și ale serviciilor de sănătate
2. Programe de educaţie a adulţilor şi educaţie medicală continuă 
3. Cercetare în domeniul medical şi social 
4. Campanii de informare, educare, comunicare 
5. Activități de asistenţă tehnică şi consultanţă.
 
Sursele de finanţare ale fundației sunt granturile (proiecte finanţate pe bază competiţională) şi furnizarea de servicii specifice de consultanță și asistență tehnică. 
 
Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate are o politică de toleranță zero față de exploatarea si abuzul sexual (EAS) sau față de orice formă de violență, exploatare sau abuz comisă de către angajați, colaboratori sau beneficiari ai fundației, sau îndreptată împotriva acestora. Orice sesizare cu privire la un comportament care contravine acestor principii si standarde se raportează la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..  Detalii se gasesc aici